انواع سرکه های طعم دار ، برای استفاده در آشپزی ، در فرانسه برای فروش سرکه یک محلول آبی از اسید استیک و مواد شیمیایی کمیاب است که ممکن است حاوی طعم دهنده ها باشد. سرکه به طور معمول حاوی 5-8 acid اسید استیک از نظر حجم است. 1 معمولا اسید استیک توسط تولید تخمیر از اتانول و یا قند توسط باکتری های اسید استیک . 2 انواع مختلفی از سرکه وجود دارد که به مواد منبع بستگی دارد. اکنون سرکه به طور عمده در هنرهای آشپزی استفاده می شود : به عنوان یک ماده غذایی پخت و پز ، طرز تهیه کشک خانگی + تاریخچه
طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان
مواد غذایی سرشار از کراتین و فواید آنها
سرکه ,اسید ,، ,استیک ,های ,انواع ,اسید استیک ,در آشپزی ,سرکه به ,به طور ,انواع سرکه
درباره این سایت