مواد لازم برای تهیه برنج کته: برنج خیس خورده: چهار پیمانه نمک: یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه طرز تهیه و دستور پخت برنج کته: ۱. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد. ۲. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید. طرز تهیه کشک خانگی + تاریخچه
طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان
مواد غذایی سرشار از کراتین و فواید آنها
برنج ,یک ,کته ,تهیه ,طرز ,دستور ,برنج کته ,پخت برنج ,دستور پخت ,و دستور ,را در
درباره این سایت