محل تبلیغات شما
مواد لازم برای تهیه برنج کته: برنج خیس خورده: چهار پیمانه نمک: یک قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه طرز تهیه و دستور پخت برنج کته: ۱. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد. ۲. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.

طرز تهیه کشک خانگی + تاریخچه

طرز تهیه گراتن کینوآ با پنیر پارمسان

مواد غذایی سرشار از کراتین و فواید آن‌ها

برنج ,یک ,کته ,تهیه ,طرز ,دستور ,برنج کته ,پخت برنج ,دستور پخت ,و دستور ,را در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی پارسی فرش کاشان زیباترین مکان های گردشگری